Höstfeeling

160925_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_autumn-2336

160925_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_autumn-2339

Något som har slagit mig är att jag är dålig på att uppskatta naturen i min närhet, så jag har utmanat mig själv att med kamerans hjälp ska jag hitta pärlorna i min närmsta natur. Vi har en riktigt härlig höst så det är inte svårt att hitta höstfärgerna.

Igår fick jag en fråga om att flytta min blogg till en bloggportal och jag väntar spänt på hur deras förslag och upplägg ser ut. Jag ska sätta mig nu en stund och kolla in de andra bloggarna i portalen för att se vilka som “bor” ihop :-)

But first.. let me grab a cup of tea!

25 september, 2016
30 september, 2016

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  25 september, 2016

  Men vad kul! Spännande!

  Kram Lena

 2. Svara

  Finurliga fröken

  26 september, 2016

  Va spännande med en portal! Ska bli kul att se hur de blir.
  Och smart att fota ens höst pärlor. Jag borde också göra de. Både fota i allmänhet och fota hösten. Kram

 3. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  26 september, 2016

  Spännande med portal! Se till att du får ett riktigt bra avtal och att du ändå känner dig fri att blogga som du brukar bara!

  Svar: Åh tack! :D Inte lätt att lyckas ta en bild på sig själv + en sprattlig kattunge men ibland så ;) Av någon anledning tyckte min blogg helt plötsligt att dina kommentarer skulle sorteras som skräp och jag förstår inte varför – ska kolla upp om det är samma problem på Marias blogg!

  Hihi ja de är så underbara och man älskar dem något så ofantligt, kärleken för våra stora katter är stark den med men den känns annorlunda. Det ska bli underbart att se den katt vi behåller gå från nyfödd till vuxen och att få vara en del av hela hennes liv <3

 4. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  27 september, 2016

  Svar: Åh tack, roligt att du tycker det! Skönt att du har folk i din närhet som säger till. Ibland är det såklart skönt att gå in i en bubbla och bara köra på, eller faktiskt bara slappa med filmer – men det är viktigt att kunna ta sig ur den där bubblan också och vila lite :)

  Ja visst gör de?! Otroligt inspirerande tjejer!

  Mhm uppenbarligen har den ju det, så himla märkligt. Det var exakt samma hos Maria faktiskt. Ska konsultera min IT Support / sambo och fråga om han vet varför det blev så med just dig :P Nej det behövs inte i nuläget – tack! <3

 5. Svara

  Susanne

  2 oktober, 2016

  Jag skulle inte flytta till en portal om jag var du. Det ser så mycket bättre och mer professionellt ut med egeninstallerad wp.org-blogg tycker jag. Plus att man har kontroll över allt själv. Man kan ju fortfarande skriva på uppdrag och så vidare. Din ser jättetrevlig ut tycker jag! (har precis hittat hit)

  • Svara

   Ulrica

   2 oktober, 2016

   Tack snälla för din åsikt, det uppskattas :-). Och jättekul att du hittat hit!! Jag hoppas att du snart är tillbaka igen :-)

LEAVE A COMMENT