Hjälp, här hade jag kunnat bli fattig

Godmorgon måndag!

Idag är det styrelsemöte för Återsken efter jobbet så jag passar på att jobba över några timmar, för att kunna gå hem lite tidigare i slutet av veckan för då vankas det en familjeweekend i Sälen. Den kommer ni få se mer av då det är ett samarbete där mina fotograf-skills ska sättas på prov ordentligt :-). Men mer om det sen.. nu njuter vi av lite fina inredningshärligheter!!

Under en tripp till Örebro så var vi in på CE inneute och himmel så mycket fint dom hade där inne!

Dom hade byggt ett uterum till butiken och utifrån såg det så himla drömmigt ut..

Just nu är jag inne i en period när det kliar i shoppingfingrarna efter att göra om lite hemma, men egentligen så är jag ganska nöjd och har inget behov av att byta ut något så jag roar mig med att internetfönstershoppa och hämtar mer inspiration i hur jag kan inreda mer än köpa nya saker.

Bastmattor och flätade korgar.. kan man ha för mycket av det hemma? Näe.. jag tror inte det :-)

Här är en typisk inspirationsbild som jag tänker efterapa lite hemma.. att ta fram ett knippe stearinljus från skåpet, sno runt lite fina snören och sätta dit en grankvist så här i adventstider. Det kan väl bli en fin dekoration på hyllan. Om inte annat så vet jag ju att möss gillar stearinljus så jag kan väl servera lite godis till dom då *suck*

Ni som kikar in hos mig lite då och då har nog sett de vita ljuslyktorna från Tell Me More som vi har på vardagsrumsbordet, och de följde med ifrån den här butiken när vi var där. Vi har dem även i brunt i köket och jag skulle kunna inreda med dem lite överallt.. jag funderar på om vi ska ha ett gäng i trappan till övervåningen och så sätta i batteridrivna ljus så de lyser när man kommer upp på morgonen. Det känns lite sådär vinterdrömmigt.. så ska det nog få bli.

Vinterdrömmigt.. det var väl ett härligt ord som får innefatta allt det där mysiga som händer nu och fram till jul. Det ryktas om snöfall hos oss i morgon så nu närmar sig den där underbara vintern :-)