Hipp Hurra på Annis 60-årsdag

En lördagkväll med sol, värme och inget regn är något vi verkligen inte har blivit överösta med den här semestern, men solklart var det på Annis 60-årsfirande. Det blev ett väldigt mysigt firande på landet!

Födelsedagsbarnet själv, eller birthday girl som det stod på hennes fina rosett :-). Annis stora passion är trädgård och blommor vilket märks i deras underbara trädgård. Jag tror att jag ska anlita henne som trädgårdsmästare här hemma så det blir nån ordning i vår trädgård. Anni strålade som en stjärna hela eftermiddagen och kvällen och det märktes att hon trivdes som fisken i vattnet med alla vänner och släktingar.

Det minglades för fullt, och vi alla fick gå tipspromenad med frågor om Anni och även om vi känt henne i flera år så gick vi bet på de flesta frågorna :-)). Men minglandet var trevligt, och det fanns gott om smarriga alkoholfria alternativ i flaskorna för oss som skulle köra bil efter firandet.

Dom här två, kusiner och två ordentliga bustroll, levde livet bland blommor, partytält och skogsdunge. Små skrapade knän, svettiga ryggar och smutsiga fötter vittnade om två riktigt fina sommarbarn.

Efter en stund så smög Emilia iväg (Emilia är Anni och Anders dotter och således Adams syster) och kom tillbaka gående med en väninna, båda spelandes på fiol. Anni fick en rejäl överraskning och blev alldeles tårögd. De båda spelade otroligt fint så där så man fick lite gåshud faktiskt. Vilket uppträdande!!

Mot kvällningen dukades det fram en helt magisk middagsbuffé med allt du kan tänka dig. JÄDRANS så gott det var!! Jag tryckte ner så mycket potatissallad och oliver som jag kunde innan det tog stopp :-).

Efter middagen blev det musikquiz och eftersom vi hade Adam med i vårt lag så kom vi tvåa, han är helt fenomenal på att känna igen musik. Det blev många gapskratt och lite pikar mellan lagen, så himla roligt. Vi gick även runt i trädgården och plockade körsbär, tittade på blommor och hur Anni planerat trädgården och när klockan började närma sig 21-tiden så åkte vi hemåt för att påbörja vår färd ner mot västkusten.

Stort stort TACK till alla inblandade och till Anni och Anders för ett magiskt firande. Jag hoppas att det nya fina växthuset som vi samlat till kommer att ge massor med glädje framöver.