Hipp Hipp Hurra

160131_papegojtulpaner_hus30_DSF4006

Hipp Hipp Hurra för mig själv idag :-)

Idag fyller jag år, jämt dessutom. Hela 44 år har jag funnits i världen. Jag önskar dock att födelsedagarna var så där magiska som när man var liten, när det kändes som att hela dagen fylldes med sång, gemenskap, paket och massor med tårta och godis. Idag pallrar jag mig som vanligt till jobbet där det finns ganska mycket att pyssla med.

Men, jag ska i alla fall äta lunch med bästa Johanna och det är jättemysigt. Sen kommer såklart nära och kära ikväll och äter lite mat hos oss och vem vet, kanske får jag till och med något paket fast jag är vuxen :-). En fin present är i alla fall att mina älskade föräldrar erbjöd sig att åka och förbereda inför födelsedagsmiddagen hemma hos oss då sambon måste jobba över och jag jobbar full dag. Det är lyxigt, att få komma hem och bara kalasa som vilken gäst som helst!!

Trevlig tisdag önskar jag er alla där ute!