Hejdå Januari

160201_collage_hus30

Hej Februari!

Januari flög förbi som en virvelvind och jag tycker inte det var länge sedan som det var advent. Nu går vi redan in i februari :)

I januari så fick vi lite ljus inne så man kunde se vårt nya sovrum i dagsljus, Linda och jag var till Stockholm och fick en sminklektion, jag bestämde mig att 2016 ska bli mitt fotografiska år och kör stenhårt med fotochallenges, jag börjar packa och förbereda för vår resa, vi åkte pulka med nära och kära, åt min första semla på en mysig kväll med väninnorna, vi gick på dop och min älskling var en stilig gudfar till sin brorson, jag och delar av bloggmaffian firade Lena och så började jag plugga juridik på fritiden.

Jag gillar mina collage, då påminns jag om allt roligt jag har gjort och ser fram emot en ny månad som innehåller ännu mer skojigheter.

4 februari, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  1 februari, 2016

  Ett steg närmre våren och ljuset!!!
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna

 2. Svara

  home2tiny

  1 februari, 2016

  Vilken härlig januari du haft. Låter spännande med fotochallenges, något jag själv också ska bli bättre på, att utmana mig själv i mitt fotograferande. Vill bara lära mig mer, är ju så galet kul att både fota och redigera. Ett ljuvligt kollage, du är så himla duktig. Kramisar Tina

 3. Svara

  Helén i Vilrummet

  1 februari, 2016

  Hej Februari! Du är mer än välkommen :-)
  Kram Helén

LEAVE A COMMENT