Har du hittat känslan?

161117_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gran_minigran_skultunamessing_liljan_ljusstakar_kronljus_ikea_soffbord-2653

Godmorgon torsdag!

I bloggarnas värld är det mesta väldigt positivt, i alla fall vill jag visa den sidan främst. Jag vill inspirera, jag vill hjälpa, jag vill glädja, det är min motivator. Jag älskar att fotografera, jag älskar att läsa andras bloggar och jag vill förmedla en känsla av glädje..

De senaste dagarna har varit lite annat i min värld. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag har inte varit på topp. När jag känner att jag blir arg på mina närmaste, då är jag inte jag, för visst kan jag också vara småtjurskallig och envis, men arg, det blir jag extremt sällan. Det känns absolut inte som att jag är stressad eller har för mycket att göra, jag känner mig inte sjuk, det är inget som har hänt.. jag är bara i behov av lite extra kärlek just nu. Skönt att ändå kunna skriva om det, erkänna det för sig själv att vissa dagar inte är som vanligt.

Något som är mycket mer roligt är att vi närmar oss advent och jul, en tid som jag tycker mycket om. Har ni börjat hitta julkänslan? Här hemma syns inga spår av den tiden ännu mer än mina adventsljusstakar som jag fyndade häromsistens, för de orkade jag inte ställa undan när de ändå snart ska fram, så de står i min studio och väntar :-).

Vad ska du hitta på idag? Ha en jättemysig torsdag!