Har du beställt fröer och dahlior?
Inlägget är sponsrat av Florea

Våren är på stark ingång och det är hög tid att beställa hem fröer och knölar för att kunna njuta av underbart vackra blommor och smarriga grönsaker i sommar. Har du beställt redan? Om inte så gör det NU :-)

Det roligaste med FLOREA var att jag redan hade beställt hem ett helt gäng med fröer och knölar för att jag tyckte att påsarna var så himla fina, företaget hade fått bra recensioner på nätet och hemsidan var lättöverskådlig. Efter några veckor så kom en förfrågan om att göra ett samarbete med dem och eftersom jag då redan handlat där och känt mig väldigt nöjd så var det inte alls svårt att tacka JA med vändande post för att göra ett samarbete.

Om du tänker som jag så tycker jag absolut att du ska titta in på FLOREA och beställa dina fröer och knölar av dem. Jag fick även hem de fina skyltarna som kommer pryda sin plats i krukorna när jag planterar ner alla blommor och grönsaker. Självklart kommer jag att hålla er uppdaterade om när jag börjar förså dessa fröer, hur de utvecklar sig under våren och sommaren och hur jag gör när det blir höst och frosten kommer.

En sak som gjorde mig väldigt glad och kände att FLOREA var seriösa var när jag för ett par veckor sedan fick ett mejl där de informerade sina kunder om att på grund av att vädret i Sverige fortfarande är väldigt kallt och snöigt så har de valt att hålla inne leveranser av knölar och kommer att skicka dem så fort vädret tillåter. Sånt gillar jag!! Att inte bara skicka sina produkter och inte bry sig alls om hur det blir när de kommer fram till kunden, det känns seriöst och omtänksamt.

Om du vill veta vilka fröer och knölar som kommit (och är på väg) till vår trädgård så kika här nedan:
Blommor:

Sömntuta – Thai silk mix
Praktvädd – Salmon rose
Tandpetarslilja
Blomstermorot – Dara
Rosenskära – Apricotta
Lejongap – Costa Apricota
Lejongap – Potomac cherry rose
Dahlia – Dianas memory
Dahlia – Kelsey Annie joy
Dahlia – Tyrell
Dahlia – Offshore dream
Stockros – Majorette double champagne

Grönsaker:

Körsbärstomat – Dattolime F1
Plommontomat – San marzano 2
Morot – Rainbox mix F1
Tomat – Gourmandise yellow
Blomkål – Amazing

Tillbehör:

Planteringsskyltar

Visst kommer det bli vackert med alla härliga blommor och goda grönsaker :-).
Det är hög tid att beställa dina egna så kika in till FLOREA nu direkt.. hopp iväg..