Hänt i veckan..

160917_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm-1784

OJ vad dagarna flyger iväg.. jag ser att jag inte har bloggat på över en vecka.. det händer lite mycket just nu så jag har inte hunnit även om lusten finns.. så idag kommer ett litet “Hänt i veckan” istället :-).

Jag börjar med i lördags då jag fotograferade ett magiskt bröllop. Se bara på bilden ovan vilken miljö och vilket ljus vi hade under plåtningen. Jag måste säga att jag är helt kär i min älskade kamera som går från klarhet till klarhet!!

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2173

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2174

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2218

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2261

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2326

I måndags kväll var jag, tillsammans med väninnorna Lena (som jag tyvärr inte fick någon bild på) och Marika på 4good livings powerkväll där flera duktiga och inspirerande kvinnor gav med sig av sin boost. Två av tjejerna syns ovan, dels Jessica Frej från Sveriges mästerkock (tillsammans med Marika) och Sofia Lilja som jobbar som livscoach. Sofia kunde inte bara prata och peppa, hon kunde sjunga också.. jädrar!!

Tusen tack till Marie och Carina på 4good för en riktigt härlig kväll och tack till Zeta som gav oss lite smarrigheter till helgen :-)

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2296

Igår eftermiddag fick jag tips, både av vänner och kollegor, att JAS Gripen skulle flyga över Försvarsmaktens Ledningsregemente här i Enköping, så vi var några stycken som gick upp på taket på kontoret och tittade på bland de häftigaste uppvisningar jag sett av en Gripen. Den flög så nära oss så det kändes som att man kunde ta på planet när det dånade förbi och virvlade runt. Alla jublade högt!!

Vill du se film på uppvisningen som min kollega Allan filmat så titta på LedR’s Facebooksida och scrolla ner till den. Sevärt!

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2302

160920_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_4good_4goodbusinessnetwork_4goodliving-2309

Efter att ha tittat på flygplansuppvisning så åkte jag direkt till Stockholm där första nätverksträffen i det businessnätverk för kvinnor som jag gått med i hölls i det galet häftiga Tändstickspalatset mitt i centrum. Ser ni ovan hur entrén ser ut?! Jag hade kunnat stanna och fota i timmar :-). Jag fick lära mig mycket om nätverkande och skapade en hel del nya relationer på bara en kväll. Det kommer jag att ha stor nytta och nöje med, både i mitt arbete och mitt bloggande!

Nu är det torsdagskväll och huset är nystädat och det enda vettiga jag ska göra ikväll är att laga middag. Sen blir det soffhörnet och batteriladdande för fullt. I morgon händer något jättestort, men det får ni läsa om då :-)

Spara