Hämtar energi innan solen går ner

 

 

Idag är det tisdag om någon skulle ha missat det :-). Jag var tillbaka på jobbet och vi var en tapper liten skara som jobbade, men det var ganska mysigt också. Något jag varit dålig på dessa lediga dagar är att vara ute i naturen och knalla runt i min lilla skogsdunge bakom husen, så idag när jag kom hem innan solen gick ner så kastade jag på mig en tjock tröja, mina härliga ullvantar och slängde snabbt ner lite kokande vatten och en tepåse i väskan och greppade stativet och kameran och hoppade ut. Jag tog en paus från sminkväskan idag så ni får ta den osminkade jag som jag är :-).

Jag strosade runt en stund, tog några snabba bilder och satte mig sedan på en sten i utkanten av skogsdungen och tog en kopp te och bara lyssnade på träden som susade och några fåglar som jag tror har misstagit sig på årstiden för de tutade värre än vårfåglarna :-). Efter en stund hade solen gått ner, det kom några barn och stojade bakom mig, en familj kom och gick med sina hundar, och jag snubblade runt över stenar och rötter innan jag kom ut på asfalten igen och traskade sakta hemåt igen.

Nu sitter jag här och inväntar älsklingen som “lovat” att han ska skriva in sig på gymmet idag så vi kan träna tillsammans framöver.

Vad gör ni en tisdagkväll?