Snart kommer dom nog..

151203_UH01777

Godmorgon måndag!

Brrr.. vad det var kallt i morse, bara 2 grader hade jag när jag satte mig i bilen. Så vad tror ni, kommer vi runt Mälardalen få se några vackra snöflingor innan oktober månad är slut? Det tror nästan jag om temperaturen håller sig runt dessa grader. Och tänk om det blir som vintern för några år sedan, när det föll jättemycket snö redan i oktober och alla sa att det smälter snart bort, men så låg det kvar ända till i slutet på april. Vi fick gå upp på taket tre gånger den vintern och skyffla ner snön på grund av den tunga snön, men åh så vackert det var. Jag minns att vi hade så kompakt snö i trädgården att vi fick en sån där halvmeterhög gång med spikraka kanter från grinden och fram till dörren. DET är vinter :-)

Jag hoppas att vi får en sån vinter, även om den inte behöver hålla i sig ett halvår, men vid advent kan det väl få komma lite snöfall och finnas kvar över jul och nyår, och gärna januari och februari.. sen får det vara som det vill.

JA, jag är fruktansvärt naiv när det gäller snöfallet här i mellansverige, för jag vill såå gärna ha en riktig vinter, så där som i amerikanska julfilmer. Sen vet jag att verkligheten är mest regn, is, blask och gråväder, men hoppas kan jag ju ändå.

Men än så länge är det höstfärger utanför dörren, tillsammans med en mulen himmel idag.
Ha en mysig måndag!