Godmorgon vintage-måndag

daily1

 

daily2

Godmorgon måndag!

Ny arbetsvecka och idag har det ramlat in många kollegor så det känns inte alls lika tomt som förra veckan :-)

Jag bara måste visa min härliga vintageklänning ifrån King Louie. Jag har sett dem online lite här och var, men jag köpte min på superrea här i Enköping i en liten butik. Klänningen är mjuk, skön och lite retro/vintage och jag gillar den massor. Den kommer få hänga med hela hösten och vintern, med stövlar till istället för sandaletter :-). Dagen till ära plockade jag fram lite lockar med plattången, ska det vara fint ska det vara fint *fniss*

Den här veckan känns än så länge ganska lugn, jag kommer att fokusera mycket på träning och till helgen vankas det först heldagsbröllop på lördag och på söndag ska vi ÄNTLIGEN hämta murstenar och markstenar och göra klart vår framsida så vi slipper ha grus och lera. Jippieee! Vi hittade ett parti sten på Blocket till kanonpris så vi slog till direkt. Det kommer att bli så fint när det blir klart, längtar massor.

Nähäpp, nu är fikarasten slut.. back to work!