Godmorgon torsdag med skinande sol
Inlägget innehåller reklamlänkar till Newport, Mio och Cervera

Godmorgon torsdag och alla läsare!

Jag var bara tvungen att fota våra fina vinglas nu på morgonen för ljuset som skiner in gör så att de verkligen glittrar i matsalen. Min plan är att köpa en fin bricka att ha dem stå på, och jag tror att denna passar in bra, den här gillar jag jättemycket men den passar nog inte in i miljön i matsalen tyvärr, eller ska man kanske ha en vit marmorbricka, eller något med lite mönster kanske? Ni får gärna hjälpa mig att besluta :-)

I natt har jag drömt otäcka mardrömmar och varje gång jag vaknat så vill jag inte somna om, så när klockan var 04.00 så gav jag upp och klev upp. Jag hann göra en hel del hemma och tog en kort promenad efter frukost men ikväll lär jag nog vara lite klen :-).

Ha en riktig toppendag!!