Godmorgon soliga söndag

150426_hus30_UH0_2556

 

150426_hus30_UH0_2557

Idag startade jag dagen på altanen för första gången i år.
Jag har suttit på kanten på altanen när solen legat på några gånger men nu kunde jag inviga utemöblerna, med dator och frukost :). Det blåser lite grann men inte mer än att solens värme tar över!

Jag har börjat ta starka järninjektioner för min blodbrist och jag känner att livsandarna och energin kommer tillbaka starkt, så nu sitter jag och studerar Åses härliga bok, har tankat hem en bra intervall-app på inrådan av Linda, och tänker nu köra igång min joggning på allvar igen. Jag har inte gått upp något i vikt på över ett år, men jag känner att när jag slutade springa så blev allt VÄLDIGT slappt och hängande.. så träning är ett måste. Jag är också extremt svag i musklerna, så för att inte förtvina helt så måste jag börja röra på mig.

Min kollega vann ett 3-månaders medlemsskap med allt inkluderat på Friskis & Svettis här i stan, men eftersom han tränar på annat gym så fick jag köpa det för halva värdet, så när jag kommer hem från Chicago ska detta kort aktiveras, det blir bra sommarträning :)

Men nu ska jag installera intervall-appen, väcka resten av familjen och sen ska vi heja på barnens kusin som spelar fotbollsmatch.

Önskar er alla en underbart solig söndag.
Jag vill också avsluta med att jag är så oändligt glad för alla kommentarer och påhälsningar jag får här inne. Jag är överväldigad!