Godmorgon lördag


Bilden tagen med Nikon D800 : Nikon AF-S 85mm/1,4 ED

Godmorgon lördag och alla vänner!
Det är regnigt och ruskigt ute, jag och älsklingen sitter i soffhörnet med tända ljus och äter mysfrukost. TV’n är avstängd och det enda jag hör är köksklockans tick-tack, precis så där som det lät hos mormor och morfar när jag var liten. Det går en skön rysning genom kroppen och jag känner att jag är lycklig.

Vi har ganska taskigt med pengar för tillfället, det är lite osäkert på jobbfronten, men när jag sitter här och tittar på min älskling som ler mot mig, jag tänker på att jag har många trevligheter framför mig i höst, jag kan dricka te ur en höstvacker kopp från GreenGate som jag köpt hos väninnan Marie på My Store i Enköping och ja, jag kan faktiskt räkna upp många saker som gör att jag kan slå undan den tråkiga känslan i magen.

Medans jag skriver så har älsklingen vandrat vidare till sin dataskärm, regnet faller tungt, mitt te är uppdrucket och jag bara väntar på att jag ska smälta smörgåsen, sen beger jag mig ut och springer. Jag har varit dunderförkyld i en veckas tid och inte kunnat träna alls, vilket ju inte passar sig alls när det idag bara är exakt SJU dagar kvar till Tjejmilen, mitt allra första lopp då jag ska SPRINGA runt. Alltså behöver jag all löpträning jag kan få, och idag vaknade jag utan halsont.. så nu kör vi!!

Jag önskar er alla en underbar lördag.
Ciao :)