Godmorgon lördag – idag kör vi järnet

Inlägget innehåller reklamlänkar till Hulténs möbler och Cervera

Godmorgon alla fina som kikar in här!

I onsdags kom Micke hem och jag har sovit som en stock i många timmar varje natt – det märks tydligen att jag sover mycket lugnare när han är hemma, vilket ju är helt logiskt, att jag sover bättre när jag får ligga nära min älskade man :-).

Igår slutade jag lite tidigare och när jag kom hem hade Micke börjat sprätta upp paketen med våra skjutdörrspartier till uterummet, så det var bara att hugga i :-).

Mobilbild

Efter en liten stund kom William förbi då Denise skulle iväg och jobba och Adam inte skulle hinna hem och istället för att William skulle gå på förskola i bara någon timme så fick han komma och hjälpa oss att skruva och såga – något han inte hade något emot!! När Adam kom hem från jobbet så blev dom båda kvar här resten av kvällen och efter att ha ätit middag och fart runt som en virvelvind med att veva runt i sandlådan, promenera till hästarna, gå i skogen, krypa på altanen och se ut som en äkta sommarunge så var det bara pappas famn som gällde och ögonlocken hängde tungt så då åkte dom hem. Mot kvällskvisten kom även Thomas och Nathalié och hjälpte till och min pappa kom en snabbis efter jobbet och kikade hur allt gick.

Idag började jag med frukost i solen helt ensam, med te i favoritkoppen, majskakor på fina fatet, och snart kommer dom andra upp ur sängarna och så kör vi järnet igen. Idag ska det läggas tak på andra halvan av uterummet och förhoppningsvis så kanske vi även får dit lite innerpanel och innertak så Nathalie kan börja sätta upp alla eluttag och spotlights snart :-).. så idag kör vi järnet! Hoppas bara att inte solen tar kål på oss för det är full sol där vi ska jobba. Vårt nya altanbord och korgstolar får vi nog flytta bort nu när vi blir många som ska jobba med olika saker i uterummet.. håll ut Ulrica, snart får du börja inreda på riktigt *fniss*.

Ha en underbar lördag alla goaste ni!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  10 juni, 2021

  Jag ser så mycket fram emot att få se hur det blir i ert paradis. Det kommer att bli så fint <3 Stor kram till dig fina vän. //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  4 september, 2021

  Äntligen! Äntligen ska jag försöka ta mig tid att läsa ikapp. Har saknat det! Inser att det är här nånstans, i samband med att vi flyttade som jag tvingades pausa i princip allt bloggläsande. Men nu så ska jag försöka… ;-)

  Härligt att få umgås emellanåt med lillprinsen och alla de andra.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT