Godmorgon ifrån Lofsdalen

Godmorgon ifrån Lofsdalen

Jag njuter av familjesemester och försöker att av-internetifiera mig för en stund :-). Jag bjuder därifrån bara just nu på en bild som jag tog i morse när solen var på väg upp bakom fjällen. Utsikten vi har från vår stuga är magisk och när jag ser vyerna så känner jag mig så liten och ödmjuk inför vår vackra natur.

Naturen är det viktigaste vi har

Jag vet att många med mig är hänförda av TV-serien Planet Earth och det är jobbigt att se när djuren jagar varandra, dör av svält och vidare, men sättet det är filmat på, vördnaden för naturens krafter och medvetande är viktigt. Jag är väldigt glad att jag hittade tillbaka till att vistas i naturen, något som är väldigt lätt att göra oavsett väder, årstid, arbetstider och liknande. Naturen finns där och bara väntar på att jag ska hälsa på.

Nu är det dags för frukost innan vi ger oss ut i vintersolen igen. Tack alla ni som hälsar på, jag lovar att svara på alla kommentarer snart :-)