Godmorgon fredag

160805_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_xf56mm_skog_frost_dimma_natufoto_fredag_gryning

Godmorgon fredag!

I morse när jag åkte till jobbet så satt en liten räv i dikeskanten, så där perfekt för en naturälskande fotograf :-). Jag hade dock fel objektiv på kameran (eller rättare sagt så saknar jag ett riktigt teleobjektiv) så jag hann få en bild på den som en plutt i bilden innan andra bilar som susade förbi skrämde rävungen så den rymde tillbaka in i skogen. Så synd!

Jag vände mig om och tittade på andra sidan vägen innan jag skulle åka vidare och såg ovanstående vy istället, i morgonsolen som precis vaknat och lyst upp dagg och morgondiset. För många är säkert sånt här trams men för mig är det magi. Jag känner att lugnet sänker sig i kroppen, tystnaden är slående och jag önskar att jag inte haft flip-flops på fötterna, varit på väg till jobbet utan att jag kunnat knäppa med fingrarna och haft kameraryggsäcken på ryggen, vandringskängorna på och varit ledig, i alla fall några timmar till på morgonen.

Sen kom en stor lång lastbil med byggmaterial swishandes förbi så jag nästan drogs med i virvlarna och så var sagan slut och jag fick hoppa in i bilen och åka till jobbet. Så såg det ut, fredag morgon 06:15. Piiip :-)

Ikväll ska vi bowla med nära och kära, det är Denise som fixat så jag har inte direkt koll men vi ska tydligen grilla innan och sen bowla, så det blir nog jättetrevligt. I morgon vankas det bröllopsfoto ute på en ö så håll tummarna för väder och vind.

Vad gör ni en sån här skön augusti-fredag?

6 augusti, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Helén i Vilrummet

  5 augusti, 2016

  Viken vacker bild! Det ser riktigt magiskt ut!
  Kram Helén

 2. Svara

  Jeanette

  5 augusti, 2016

  Jättefin bild

  Snart ska vi till Bvc med lillan, sen till kvällen ska familjen på bio medan svärmor få passa minstingen :) Längesen jag va på bio nu.

 3. Svara

  Ekenäsliv

  5 augusti, 2016

  Absolut inte trams! Vackert och fint att ta vara på stunderna och se det vackra i det mesta :)
  Lycka till med bröllopsfotograferingen och jag håller en tumme för vädret ;)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  6 augusti, 2016

  Fantastiskt bild! Jag är helt på din linje. Älskar de där stunderna och miljöerna!

  Lycka till idag! Vädret verkar funka perfekt!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT