Williams första besök på nöjesparken

Igår tog William med sig nästan hela sitt entourage till Parken Zoo i Eskilstuna. Min pappa jobbade och Thomas Nathalié är fortfarande på Gotland, men annars var alla med och såg till att det blev en jättemysig dag. Det var ju Williams första besök på nöjespark och det ville ingen missa :-)

Han tyckte att de flesta djuren var roliga att kika på en stund, men sprang mest runt och plockade pinnar, kottar och stenar och tittade på annat. Aporna var nog mest roliga tror jag!

Att leka i lekparkerna var himla skoj och han försökte ofta rymma ifrån oss och vända håll och låtsas som att han inte alls hörde oss, för att springa till nästa lekpark :-). Han är superskön, den här ungen. Inte ett enda gnäll eller gråt på hela dagen. Bestämd kan han vara, då sätter han händerna i sidan med besked och sen spatserar han iväg dit han vill, men han är mest söt då också!

Efter att ha sprungit runt en lång stund så fick han krypa upp på morbror Thomas axlar, och något som William älskar att pilla i håret när han ska sova, så när han började först busa och sen gosa med Thomas kalufs så höll han på att somna där uppe.. huuuuuur söt?!

Sen var det dags för den allra första karusellfärden och det ville vi vara med på och som tur så hamnade vi dessutom i första vagnen så vi såg bra när vi åkte uppåt och neråt. William höll i sig som instruktören sa till om och sen åkte vi iväg. Han tjoade och log hela vägen och sen skulle han åka allt han kunde och fick, så karuseller var en succé :-)

Vi spelade på lite chokladhjul, utan framgång, och åt lunch på Stationen som jag faktiskt varmt kan rekommendera, för jag tycker nog att maten på såna här nöjesfält kan vara lite si och så men här var det riktigt bra tycker jag! Fräscht och väl tilltagna portioner. Bra betyg!

Till sist så åkte William veteranbilar med mamma och gammelmormor innan det var dags att säga hejdå för den här gången. På vägen ut fick han köpa ett lejon och en glass i butiken och när glassen var halvt uppäten så satt han i sin vagn och sov som en stock med pinnen i handen så då hade energin tagit slut.

Lilla godingen, jag är säker på att han hade en riktig toppendag, och det hade vi också!!

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Lena - gott för själen

    16 september, 2021

    Vilket äventyr för honom. Kan tänka mig att det är härligt att se världen genom hans ögon.

    Kram Lena

LEAVE A COMMENT