Glad Påsk till dig från mig

Godmorgon och Glad Påsk på dig ❤️. Påskaftonen startar jag helt ensam hemma och för er som vet så säger jag bara att jag sovit gott, som en stock faktiskt.. vilken seger. Men vi backar tillbaka till gårdagen i stället, för den var supermysig!

Jag har väldigt lite påskpynt hemma, men mamma och pappa har däremot mycket mer och det är så underbara dekorationer.. riktigt klassiskt gammeldags påskfina saker lite överallt.. me like a lot och jag känner nog att till nästa år vill jag också ha mer påskpynt hemma, så det är något jag skriver in på min “titta på loppis”-lista :-).

Jag, Denise, Adam och William startade vår dag på fikabuffé och påskgodisjakt på Gyllene brunnen som ligger bara några kilometer från oss. Där fick William gå en labyrint och hitta godis i kistor, något han tyckte var väldigt roligt. När vi åkte hem så stannade William hemma med mig och vi började med att tända eld i kaminen, titta på film, kröp vi upp i soffhörnet med en stor tjock filt och sov en timme och sen målade vi med akvareller tills vi blev hämtade av Denise och Adam igen.

Då kom vi hem till mina föräldrar där påskbuffén stod framdukad. Efter en stund kom även Thomas och Nathalié och mina föräldrar hade även hämtat hem min lillebror, så det var bara Micke som saknades.. men det är vi vana med :-). Han lyckas typ alltid att pricka in jobb högtider :-)).. nej då, han jobbar ju alltid sina rotationer så infaller det jobbperiod så är det bara så det är.

Vi satt ute på verandan och åt middag och det är så himla mysigt att äntligen få börja krypa ut i uterummen igen, då känns det att våren är på väg. Mamma och pappa hade tänt massor med fotogenlampor så det var riktigt varmt och gott på verandan. MYS!!

Innan vi satte oss och åt middag så fick William leta påskägg i trädgården. Något han verkligen älskar att leka med är ficklampor så han fick låna en av min pappa, sen startades jakten. Till slut, med lite hjälp av oss, så hittade han äntligen till den plats där ägget fanns och lyckan var stor när han äntligen hittade ägget gömt bakom några vedträn. Det andra ägget låg helt öppet tyckte vi men vi fick peka lite åt vilket håll han skulle titta, så till slut hade han hittat sina två ägg :-)

William passar på att värma sig vid eldkorgen en stund innan vi gick tillbaka in igen.

Vad min dotter och svärdotter håller på med kan man ju fråga sig, men nåt verkar vara riktigt kul i alla fall :-)). William ser mest glad ut för sin mega-ballong han fick i påskägget.

Tusen tusen tack för en riktigt underbart mysig långfredag. Nu är jag så glad att jag sov hemma i natt igen.. tredje natten den här omgången när Micke är borta och varje natt är en seger mot min mörker och musskräck. Jag är sjukt långt ifrån att känna mig helt lugn och trygg hemma när jag är ensam men jag tränar för fullt. Mot kvällen åker jag med Thomas och Nathalie till Säfsen och bor i husbilen ett par dagar så då får jag sällskap :-). Det här blir allra sista skidåkningen i Säfsen och förmodligen sista gången vi sover i husbilen.. för snart stänger de för säsongen och dessutom lägger de ner campingen så vi måste flytta därifrån. Och om allt går som det ska så hämtar jag hem husbilen nästa helg så vi äntligen får börja åka runt med den igen..

Men hörrni.. nu ska jag sluta pladdra, önskar er en riktigt härlig påskafton.. nu ska jag skita ner mig och börja plantera dahlior och fröer. Ciao vänner 🐓🐥💐