Glad Påsk ifrån vårt vardagsrum

Hej alla fina och Glad Påsk! 

Ser ni att den fina ren-kudden inte har fått lämna plats för vårigare kuddar än? Jag kan inte riktigt skilja mig från den, renen är så fin, men snart är det kanske dags att låta den vila till nästa vinter. Frågan är vilken kudde som ska plockas fram? Jag kanske ska ta fram ett par gröna kuddar och bryta av det blågrå eller vad tror du?

Min son kallar vårt hem för “the house of the haunted pillows” för att vi har ganska många kuddar i soffan, och ja jag erkänner att det kanske finns en del i garderoben också som plockas fram och tillbaka ibland. När vi sitter i soffan och tittar på TV så vill någon ligga och titta, någon annan vill krypa upp och luta sig på kuddarna och då kastas de från ett håll till ett annat rätt hej vilt :-). Själv har jag min favoritplats i skarven mellan två sittkuddar i mitten av soffan, med fötterna på bordet. Så jag njuter i princip aldrig av kuddarna när jag är själv hemma, då är det bara prydnad.

Knasigt.. ja, absolut!! En stor soffa med dubbla divaner, och så sitter jag på den smalaste delen, i skarven dessutom, och nyttjar inte divanerna alls.. men jag trivs ändå *S*. Om jag bestämt mig för att vila eller sova en stund i soffan (nej, jag somnar aldrig om jag tittar på TV utan jag måste bestämma mig för att jag ska vila, då kan jag somna) så kryper jag däremot gärna upp i hörnet på en av divanerna bland alla kuddarna och under en stor pläd.

 

Även denna vecka fick vackra franska tulpaner flytta in till oss. Några påskfjädrar på kvistarna fick bli det påskpynt som kom fram i vårt hem. Jag börjar inse att jag saknar den fina färgglada tuppen som tyvärr tappade huvudet när han blev instoppad i garderoben förra året. Han hade utgjort ett litet färgglatt inslag i vårt annars ganska färglösa hem :-).

Idag är det skärtorsdag och efter jobbet väntas en mysig tjejmiddag hos vännen Elin. Det blir en perfekt start på långhelgen.

Vad händer hos dig i helgen? Ska du umgås med släkt och vänner, ta en långpromenad i skogen eller kanske krypa upp i soffhörnet med en god bok? Eller jobbar du hela påsken? Berätta gärna, det är så kul att läsa vad mina läsare har för sig :-)