Glad midsommar till er alla

160624_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_gladmidsommar-6055

 

160624_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_gladmidsommar-6059

Jag vill önska alla mina läsare en riktigt glad och trevlig midsommar!

Hos oss har dagen börjat med att jag myser för mig själv i soffhörnet då sambon har varit krasslig sedan igår och får vila så länge som möjligt så han orkar vara med på firandet idag. Jag har redigerat bilder, lyssnat på regnet som faller tungt utanför dörren, gosat med katterna och druckit mitt morgonte.

Strax är det dags att börja göra i ordning lite goda grill-såser och snoppa jordgubbarna till midsommarfirandet. Att vara bortbjuden och inte behöva ta med allt är en ren lyx och även om vädergudarna inte riktigt är på vår sida ännu så är jag säker på att det blir en toppendag tillsammans med nära och kära.

Följ mig gärna på Instagram för att se bilder under dagen.

Berätta gärna vad just DU gör idag!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  24 juni, 2016

  Svar: Hihi jag förstår dig, jag var sådan som yngre – åt ingenting. Nu äter jag ALLT. Har du smakat på granskott direkt från träden? Kul att du gillar bilderna dock, tack! Och hihi jag fnissade gott åt att du föll som en (gran)fura :D Jaa men åh, det finns jättemycket bloggare jag skulle vilja träffa. Var i vårt avlånga land bor du då? Att resa runt i Sverige är såklart ingen omöjlighet och man är även varmt välkommen att hälsa på här :)

  Åh tack detsamma, hoppas du får en fantastiskt fin midsommar och helg <3 Kram

 2. Svara

  Helenas enkla vardag

  24 juni, 2016

  Önskar er en trevlig midsommar också. Hoppas han mår bättre fram på eftermiddagen.
  Här blir det traditionsbundet med bästa vännerna ute på landet, med god mat,lekar kring midsommarstången.
  Kram Helena

LEAVE A COMMENT