Glad midsommar till er alla

160624_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_gladmidsommar-6055

 

160624_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_gladmidsommar-6059

Jag vill önska alla mina läsare en riktigt glad och trevlig midsommar!

Hos oss har dagen börjat med att jag myser för mig själv i soffhörnet då sambon har varit krasslig sedan igår och får vila så länge som möjligt så han orkar vara med på firandet idag. Jag har redigerat bilder, lyssnat på regnet som faller tungt utanför dörren, gosat med katterna och druckit mitt morgonte.

Strax är det dags att börja göra i ordning lite goda grill-såser och snoppa jordgubbarna till midsommarfirandet. Att vara bortbjuden och inte behöva ta med allt är en ren lyx och även om vädergudarna inte riktigt är på vår sida ännu så är jag säker på att det blir en toppendag tillsammans med nära och kära.

Följ mig gärna på Instagram för att se bilder under dagen.

Berätta gärna vad just DU gör idag!