Full fart mot helgen

Fy bubblan vilken vecka jag har haft! Återigen har jag råkat ut för ett sånt otäckt yrselanfall, som sitter i flera dagar. Jag ramlar in i väggar, får hålla i mig i allt jag hittar för att gå mellan rummen och näe, usch, det är faktiskt riktigt otäckt. Och ingen kan svara på vad det egentligen är. Jag har haft det ett par gånger tidigare och gjort riktigt omfattande kontroller men inget är fel i kroppen. Läkarna gissar att det antingen är pga mina myom, eller så kommer det ifrån nackproblem (vilket jag inte själv i så fall märker något av), eller så kommer det från öronen och kristaller som hoppar fel. Ingen som riktigt vet, men jag vet att det går över efter ca en vecka så det är väl positivt då :-)

Strax på väg till jobbet, jag har varit hemma hela veckan hittills men idag vågar jag sätta mig i bilen och åka, så jag ser fram emot att träffa kollegorna igen!!

Fredagsbuketten står på bänken vid vedspisen, inköpt på Mälby trädgård som ligger bara några kilometer ifrån mig. Jag älskar såna små gårdsbutiker, och jag fick hem både stora rödbetor och supersmarriga morötter därifrån så i helgen blir det ugnsbakade rödbetor och morötter.. MUMS!

Så jag ville bara kika in och säga hej och önska er en fantastisk fredag!
Pussåkram