Fredagskärlek ifrån den bästa

160317_hus30_fredagsbuketten_tulpaner

160318_hus30_fredagsbuketten_tulpaner

Fredagskärlek

Idag kom älsklingen hem med 3 stora fång tulpaner och en gigantisk godispåse. En överraskning som betyder massor för mig!! Jag har känt mig lite överhopad och mått dåligt sedan vi kom hem från Thailand så detta var mer än uppskattat <3

I morse var jag och tog blodprover då jag, som sagt, mått dåligt fysiskt. När jag såg provsvaren nyss på Mina vårdkontakter på webben så fick jag bekräftat vad jag misstänkte.. både mina järndepåer, trombocyter och blodvärden var väldigt låga igen, och mitt sköldkörtelvärde var väldigt lågt trots medicinering… så nu är det tajm att ta en ny diskussion med läkarna så jag får dosera om och fylla på. Bläää!!

I morgon har jag skrivit upp mig på en nystartad grupp på Friskis & Svettis som ska hjälpa oss att ta fram och förfina vår löpteknik, och jag är supertaggad, men jag får nog låta kroppens dagsstatus avgöra om jag grejar det. Håll tummarna att jag mår bra i morgon bitti :-). Men ikväll blir det mysbrallor, godis och seriemaraton. Sista avsnittet av Vampire Diaries ska vi se på, sen går vi in på The Originals senaste säsong, så ikväll umgås vi med vampyrer, häxor och varulvar :-)

Ciao bästa bloggläsare, ni betyder massor!