Fredagsbuketten

161007_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_fredagsbuketten-2556

 

161007_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_fredagsbuketten-2557

Hej fredagkväll!

Solen skiner trots att väderapparna sa att det skulle regna här just nu så det märks att även vädergudarna gillar fredagar :-). Jag sitter just nu och inväntar älsklingen som kommer hem efter ett dygn på kryssning med kollegor.. jag undrar vilket skick han kommer hem i *fniss*. Vi får väl se om jag får tillbringa kvällen med “egentid” eller om han är sällskapsvänlig!

Igår var jag på mitt nätverksmöte och kvällens föreläsning var med Charlotte Hågård, karriärcoach och LinkedIn-expert. Det var jätteintressant och nu ska jag försöka marknadsföra mig själv lite mer så kanske jag blir intressant som samarbetspartner med mitt bloggande :-). Spännande! Jag fick nämligen häromdagen väldigt kloka ord på mejlen om att hitta tillbaka till mig själv och att fota och blogga om sånt som jag älskar, även om besökarantalet sjunker.. så nu hoppas jag på att följare återkommer och att jag får nya som vill följa min passion med foto och bloggande.

Men nu är det fredag och självklart en fredagsbukett. Jag var i vanlig ordning till bästa Annika i butiken och bad henne plocka ihop en bukett. Tänk att rosor och andra snittblommor är så himla vackra men de passar inte mig alls.. jag är en skogsjänta och vill ha grenar, buskar och annat skoj, så buketten fick bli enbart grön med blå tistlar. Utmärkt!! Egentligen står såklart vasen på vardagsrumsbordet, men jag var tvungen att inviga min nya (gamla) bänk som jag köpt av en väninna. En nästan två meter lång gammal slaktbänk som använts som målarbänk, så det första jag gjorde var att försiktigt slipa bort det mesta av målarfärgerna utan att gå ända ner i plankorna, så lite gammalt finns kvar. Sen ska jag olja in den lite, men just nu är tiden lite knapp så jag ställde in den i sonens gamla rum som ska bli min fotostudio, så får jag fixa klart den senare. Den blir nog mitt skrivbord / fotobord när allt är klart :-).

Den maskulina grårandiga tapeten ska jag byta ut mot någon varm och inbjudande tapet.. så tips tas gärna emot!!

Nähäpp, nu ska jag allt sluta svamla.. men jag vill avsluta med att tipsa er om mina andra sociala medier, hälsa gärna på :-).
Länkarna hittar du i de små cirklarna i menyn till höger!

KRAM till er alla.

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  8 oktober, 2016

  Fin bukett, trevlig helg!

  Svar: Jag kan nog bara hålla med dig, och ja – jag måste verkligen bli bättre på att bara vara och njuta. Det är otroligt svårt att släppa taget om att alltid ha med kameran och tänka att man ska producera material haha. Men det är nog nyttigt :) Och ja, det brukar ju sluta med att man springer efter kameran tillslut haha.

  Tack så mycket, kram!

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  8 oktober, 2016

  Jag tror på att blogga om sånt man gillar, inte enbart för att besöksfrekvensen ska öka. Även om det så klart är galet kul. Jag tror att besöken ökar på sikt ändå.

  Alltså, jag klickade på den lilla cirkeln längst till höger, Flickr, och höll på att ramla av stolen. Jäklar vilket konto du har! Dina bilder är så galet snygga!!!

  Och, jag gillar också såna där buketter som är lite busiga. Finast!

  Ha en fortsatt skön lördag.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   9 oktober, 2016

   Du har så himla rätt, jag spar dina ord :-).
   TACK för komplimangen om min Flickr. Det var länge sen nu som jag lade upp något där, men jag tycker själv om de bilderna.
   KRAM

LEAVE A COMMENT