På BBCON fick vi veta att videoblogga eller vlogga som det kallas, det var framtiden. En sak är säker, jag är långt ifrån photogenique och just idag satt håret i tofs, sminket hade börjat ramla av ansiktet efter en heldag på utbildning och dessutom har jag fått en hormonell skit-obalans i ansiktet och fått lite småkvisslor som jävlas med mig.

MEN.. så när jag var ute och plockade lite äkta svenskt ogräs så kvittrade fåglarna så jädrans fint så jag sprang tillbaka till bilen, hämtade mobilen och tänkte att ska jag börja vlogga så är dagen D idag med dessa förutsättningar.. fågelkvittret skulle få överskina min nuna var planen.. men så började det komma ner riktigt stora och tunga vattenpölar till regndroppar och vips.. då knep dom klyschigt nog näbben.. direkt! Hmm…

Så.. jag fick helt plötsligt stå för underhållningen helt själv. Tack för hjälpen, birds :-))

Trevlig fredagkväll.. nu har jag laddat upp med gott att äta och dricka.. om en timme är det fotboll på TV så HEJA Sverige!!!