Fredagsbuketten på ett helt nytt sätt

På BBCON fick vi veta att videoblogga eller vlogga som det kallas, det var framtiden. En sak är säker, jag är långt ifrån photogenique och just idag satt håret i tofs, sminket hade börjat ramla av ansiktet efter en heldag på utbildning och dessutom har jag fått en hormonell skit-obalans i ansiktet och fått lite småkvisslor som jävlas med mig.

MEN.. så när jag var ute och plockade lite äkta svenskt ogräs så kvittrade fåglarna så jädrans fint så jag sprang tillbaka till bilen, hämtade mobilen och tänkte att ska jag börja vlogga så är dagen D idag med dessa förutsättningar.. fågelkvittret skulle få överskina min nuna var planen.. men så började det komma ner riktigt stora och tunga vattenpölar till regndroppar och vips.. då knep dom klyschigt nog näbben.. direkt! Hmm…

Så.. jag fick helt plötsligt stå för underhållningen helt själv. Tack för hjälpen, birds :-))

Trevlig fredagkväll.. nu har jag laddat upp med gott att äta och dricka.. om en timme är det fotboll på TV så HEJA Sverige!!!

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  10 juni, 2016

  Trevlig helg på dig själv snygging!
  Kram Anna
  (som jobbat som en tok och inte hunnit skriva en rad på bra länge…)

 2. Svara

  mittgodastefinaste

  10 juni, 2016

  Happy Friday! Nu när jag ser dina blommor så kom jag på att jag glömde att jag skulle stannat på väg hem från fotbollsmatchen och plockat lupiner!!!

  Kram Jenny

 3. Svara

  AngelicasVärld

  11 juni, 2016

  Finaste du!! Härligt med lite vloggande!! Jag har inte vågat mig på det än!! – har ju bara delat två filmer som vi gjort…när vi klädde granen och från fjällen å åkte skidor…men lite kul är det allt med film!

  KRAM vännen

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  12 juni, 2016

  Snyggt jobbat! Blev bra!

  Kram Lena

 5. Svara

  La Linda / Better Bloggers

  13 juni, 2016

  Bra jobbat!!! Du är ju en natural! :)

LEAVE A COMMENT