Fredag, och vårkänslorna spirar sååå

Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio, Lexington och Afound

Jamen hörrni.. det är fredag, solen skiner och det ser ut att bli en riktig toppenhelg :-). När jag kom hem från jobbet så fick jag se att basilika och körsbärstomater har tittat upp ur jorden. Hjälp mig gärna att hålla tummarna för att det ska ta sig ordentligt! Jag fick även veta att vårt växthus är på väg, med lite leveransfördröjning då det är många, precis som vi, som vill prova på att odla hemma! Jag vill ju helst ha växthuset igår, men tycker ändå att det är en kul utveckling, att se och höra om så många som odlar och försöker ge sig på den konsten :-)

När våren kommer så blir jag så sugen på att göra om hemma och även om jag just nu är rätt så nöjd med våra möbler och inredningsdetaljer, så skulle jag jättegärna vilja byta ut våra skåp till lite fräscha skåp att ha som TV-bänk, plocka in ett avlångt soffbord vid soffan, ett runt bord vid fåtöljerna och en ny matta under soffbordet är välbehövligt. I fåtöljerna skulle jag vilja ha en liten kudde bara som svankstöd.

I sovrummet då.. vilken dröm att få lägga sig på den här kudden och under det här täcket.. mums så skönt :-).. till köket skulle vi verkligen behöva köpa nya grytvantar då Micke lyckats elda upp en av de vi hade när han använde dem att öppna luckan till kakelugnen med.. suck :-))

Ska man ändå vårpiffa så varför inte piffa upp sig själv lite också.. den här ursöta tröjan eller den här superfina koftan skulle jag gärna ha ihop med den här prickiga kjolen i vår.

Men nu hägrar helg så.. tjilevipp och en stor kram till er alla fina ❤️

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT