För Thomas har tagit studenten :)

150605_UH0_3417

Klockan 05.45 *piiiip* åkte Thomas iväg till klassens champagnefrukost.
Han är så fin, min lilla prins <3

150605_UH0_3421

Ingen lär klaga på vädret den här dagen i alla fall :)

150605_UH0_3437

 

150605_UHO_IMG_3443

Nu är fredagkvällen över för oss föräldrar, klänningen är avskalad och jag sitter under en filt i soffan och slappar. Dagen har varit helt som det var tänkt, med härligt väder, glada studenter och ett trevligt firande med många av våra nära och kära.

Vi lyckades fånga Thomas i studenttåget så vi fick krama och hänga lite saker runt halsen och ge honom hans plakat. När de sedan susade förbi på traktorflaket var humöret på topp och en lång studentdag gick över till lite lugnare del av dagen. Vi firade här hemma med gott att äta och dricka. Thomas åt en rejäl portion tårta, umgicks och hade trevligt innan han slocknade helt utslagen i sängen. Efter några timmar fyllde han på med lite grillat och susade sen iväg mot kvällens partaj :)

Stort TACK till alla som ville komma och fira Thomas idag. Och jag går strax till sängs med vetskapen om att Thomas har en jäkligt rolig kväll framför sig. Och redan på måndag börjar vuxenlivet då nya jobbet som larmtekniker väntar, men mer om den historien senare :)

Thomas, jag är så oändligt stolt över din resa du gjort!!