För ett bättre jag – v.51

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Canon EOS R med RF 35mm/1.8 macro
Plats: Vårt vardagsrum

351. Hur skulle du beskriva din resa mot ditt drömmål?

Kämpa, visualisera och göra mitt bästa i förhoppningen om att det uppmärksammas.

352. Var ligger ditt fokus de närmsta fyra månaderna?

Jag känner att jag har flera fokusområden och lite är det beroende på vilka besked jag får i närtid, men jag ska jobba på min hälsa, mitt självförtroende och ja, det kan komma mer framöver :-)

353. Vad behöver du för att lämna din “comfort zone”?

Någon form av bekräftelse att det inte blir katastrof om jag lämnar zonen :-). Jag tror jag låser mig i tanken att det ofta handlar om en ekonomisk situation och med ganska många år av tuff ekonomi gör att jag inte känner att jag vågar tänka tanken att ta steget om jag vet att vi inte skulle klara oss ekonomiskt. Samtidigt måste jag ju säga att det hus vi köpt är verkligen ett steg ut ur i alla fall min comfort zone för att äga en liten gård på landet med allt det innebär är nytt för mig :-). Klippa gräs och rensa ogräs kan jag såklart, måla om hus också.. men vad skulle hända om det börjar läcka in genom taket, eller hur fasiken funkar en snöslunga?! Och om det inte kommer vatten i kranen i köket när vi har egen brunn.. vad gör jag då?!

354. Vilken var din favoritfilm under 2019?

OJ, den var svår, speciellt nu i serie-trendernas tid.. men en film som gjorde att jag skrattade hejdlöst var Jumanji. Den gillade jag :-).

355. Hur mycket växte du som människa under 2019?

Jag känner tyvärr att jag anti-växte som människa men det ska ändras!! Det fanns såklart tillfällen som gjorde att jag växte, såsom min insats i kören, när jag blev mormor, när vi köpte huset och framför allt när jag fick bli fru Hållén <3

356. Det mest självboostande ögonblicket under året?

Förutom giftermålet med min älskling, så är det självklart när jag stod i kören med Återsken och fick sjunga på scenen. Det var stort, riktigt stort!!

357. Vilken månad var din mest produktiva månad?

Jag tror faktiskt att det var november.

22 december, 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT