För ett bättre jag – v.44

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

302. Laga mat eller äta mat?

Egentligen ingetdera, men om jag ska välja så äter jag hellre maten än lagar den. Jag är den där som dukar fint :-)

303. Vilket är ditt viktigaste projekt just nu?

Jag har ett viktigt projekt i jobbet och ett privat så de är viktiga på olika sätt. I jobbet går jag just nu en utbildning till diplomerad marknadskoordinator inklusive sociala medier och copywriting så det är såklart viktigt för min fortsatta utveckling, och privat så är jag med i Återskens julshow vilket är en stor dröm som går i uppfyllelse så jag ägnar massor med tid åt att öva här hemma, läser noter och försöker verkligen göra allt jag kan för att visa att jag hör hemma där på scenen med de andra enastående sångarna.

304. Vad var din senaste tanke?

Tittade på mannen och tänkte att jag kommer att sakna honom när han åker till 2 veckor av jobb idag.

305. Vad betyder tacksamhet för dig i ditt liv?

Det är kanske inget jag tänker på så där jätteofta, men jag är tacksam för väldigt mycket i livet. Jag har en välmående och kär familj, nära vänner, ett jobb jag trivs med, hobbys som jag kan ägna tid till, är frisk.. ja, jag är tacksam för mycket.

306. Hur mäter du din framgång?

Jag kan väl inte direkt säga att jag är framgångsrik, i så fall är det i en väldigt svensson-lik anda så jag får väl säga att jag mäter framgången i feedback jag får från andra.

307. Vad kommer du att åstadkomma innan slutet på året?

Det var en bra fråga. Jo, nu vet jag. Jag ska ge mig på vår köksbordsskiva som jag köpt tidigare. Den vill jag ha färdig före första advent, det är mitt mål.

308. Vilket är ditt andedjur?

Ingen aning, men det skulle vara intressant att ta reda på, på ett bättre sätt än de gratistester som jag nyss gjorde och fick lika många olika resultat som tester jag gjorde.