För ett bättre jag – v.43

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-E3 och XF80mm/2.8
Plats: Säfsen

295. Om du fick skriva en bok, vad skulle den handla om då?

Oj vad svår fråga. Jag skulle inte säga att jag är så pass kunnig inom något speciellt område så jag kan skriva om något sånt, så då får det kanske bli en roman i så fall och då skulle jag vilja skriva om en kvinna i min ålder som ger sig ut på en ensam resa runt jorden.

296. Vilket djur skulle du vilja se i deras naturliga miljö?

Jag har nog aldrig riktigt tänkt på det, men det som kommer upp spontant är elefanter. Det är ett magnifikt och spännande djur och alltså.. elefantungarna är väl bland det sötaste som finns :-)

297. Har du någonsin övervägt mindfulness?

Absolut och jag har provat också, men jag bara somnar och lär mig inget *fniss*

298. Ångrar du något i livet?

Nej, jag ångrar ingenting. Visst finns det saker som man kanske hade önskat att göra som inte blev av pga olika orsaker, men att ångra något ger bara en dålig känsla.

299. Vad är det läskigaste du någonsin gjort?

Skaffa barn skulle jag nog säga. Jag var 18 år när jag blev gravid med vår dotter och visste absolut ingenting och första dagarna hemma var som att vara med i en total mardröm, inte för att det var något som var konstigt men jag var så rädd att göra något fel.

300. Skulle du vilja jobba som volontär?

Ja, det är en dröm jag haft i många år. Tyvärr så har inte ekonomin tillåtit det, annars hade jag gärna gjort det!!

301. Hur tar du hand om din hälsa?

Tyvärr inte alls just nu. Det är något jag MÅSTE ta tag i omgående!!