För ett bättre jag – v.42

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-E3 och XF35mm/1.4
Plats: Hyttan restaurang, Säfsen

288. Shopoholic eller minimalist?

Mittemellan. Jag ska inte försöka låta som att jag är duktig på något vis, jag gillar att shoppa men märker att jag blir mer och mer eftertänksam innan jag shoppar. Jag undersöker mer, letar mer begagnat och tänker till lite extra.

289. Vilket är det mest intressanta ställe du varit på?

Oj, så svårt att svara på. Jag måste nog säga att gå in på 900 shops mall i Chicago var helt sanslöst, att såna gallerior ens existerar är så fascinerande!!

290. Hur brukar andra personer normalt beskriva dig?

Att jag är omtänksam och fixar så att andra mår bra. Att jag är generös och delar med mig av det jag har, att jag mycket åsikter och engagerar mig (på både gott och ont) och att jag är rolig att hänga med.

291. Skulle du själv säga att du är lycklig?

Ja, verkligen! Jag har en underbar familj, kära vänner, bor fint och bra, har ett jobb jag stormtrivs med, mysiga kollegor, ett rikt fritidsliv och mycket annat som förgyller mitt liv.

292. Vad får dig att känna dig osäker?

Okunskap, när jag känner mig okunnig så blir jag ruskigt osäker. Något annat som får mig att tappa fotfästet är när jag kliver in i ett rum med okända människor. Då kan jag nog uppfattas som att jag kryper längs väggarna eller stannar vääääldigt länge på toaletten.

293. Vilket är ditt favoritminne ifrån skoltiden?

Det var de två skolresorna vi gjorde i grundskolan. Dels var vi till Ängskär i femman, min pappa var med och skrämde in oss tjejer på kvällarna när vi försökte rymma över till killarnas sovsalar och dels var vi till Bornholm i åttan och även då var pappa med och tog hand om mig när jag somnat i solen i sanddynerna och blev svårt solskadad och fick sova med blöta lakan runt kroppen, men också köpte klassiska 80-tals wienerbröd med choookkoolade i mitten (ni som vet, ni vet *S*).

294. Hur duktig är du på att hålla hemligheter?

Om jag blir ombedd att hålla en sak hemlig så gör jag det. Simpelt