För ett bättre jag – v.40

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och XF56mm/1.2
Plats: Enköping

274. Vilket är ditt favoritplagg?

Pyjamas. Jag verkligen älskar att såsa omkring hemma i pyjamas :-). Om jag ska välja mer vanliga kläder så trivs jag bäst i vandringsbyxor, en tjock mysig tröja och ett par sköna sneakers eller kängor.

275. Vilket rum älskar du mest att vistas i?

Det är nog vårt vardagsrum.

276. Senaste sport du utövade?

Det måste vara slalom, utförsåkning alltså. Sedan i vintras har jag bara joggat och promenerat och varit på gym men det räknas väl inte direkt som en sport?

277. Hur drar du gränsen mellan jobb och fritid?

Jag har en ganska bra balans och gränsdragning mellan jobb och fritid. Jag har någon form av outtalad förtroendearbetstid vilket möjliggör att jag kan styra min arbetstid väldigt bra så länge jag levererat det som förväntas, vilket då också gör att jag inte har något emot att sitta en söndagmorgon och svara på mejl tex… för då kan jag sluta tidigare en fredag istället om jag vill. Den balansen är ovärderlig för mig och är en förmån som jag värdesätter mer än något annat!

278. Vad stör du dig mest på hos ett djur?

Hundar som skäller precis hela tiden. Om de skäller ibland har jag full förståelse för men såna som skäller oavsett vad som händer.. då blir jag lite trött.

279. Vad är din definition av ett äventyr?

Ja, förutom livet som är ett enda långt äventyr så känner jag nog att varje liten utflykt är ett mindre äventyr, men visst kan det vara så att när jag får resa till en okänd plats eller uppleva spännande saker så är det verkligen ett äventyr för mig.

280. Vad är det godaste “ta-med”-snabbmaten?

Hamburgare och pommes från McDonalds eller en färsk smörgås med massa gott pålägg på.