För ett bättre jag – v.39

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och XF16mm/1.4
Plats: Turtagrö, Jotunheimens nationalpark, Norge

267. Vad finns med på din vision board?

Personlig utveckling inom det kreativa, läs mer på nästa fråga så förstår ni. Sen finns ett mer aktivt liv med på agendan. Mer träning och ännu mer naturupplevelser.

268. Vad är din favorit-konstform?

Den var ju enkel.. självklart fotografering. Men jag älskar också att dreja, något jag önskar ta upp på allvar inom kort. Sen skulle jag även vilja lära mig att måla. Jag har provat med akvarell några gånger men alltid gett upp när det blir dåligt. Det önskar jag ändra på. Bra kanske jag aldrig blir men jag kan i alla fall njuta på vägen och lära mig. Ja, det ska jag faktiskt göra!!

269. Hur definierar du dina prioriteringar?

Vilken svår fråga.. jag känner inte att jag riktigt förstår den, men mina prioriteringar i livet är ju förstås min familj och att de mår bra. Min andra prioritering är jag själv, att jag mår bra och går åt det håll i livet som jag vill. Min tredje prioritering är mitt jobb och att jag trivs med att gå till jobbet och utför ett jobb som är tillfredsställande för min arbetsgivare och mina kollegor.

270. Ekonomi, businessklass eller första klass på flyget?

Jag har nog aldrig flugit vare sig business eller första klass så jag kan inte säga något om det, men visst vore det väl bekvämt med lite större plats ibland :-)

271. Vilken hushållssyssla tycker du minst om att göra?

Hänga in tvätt i garderoben eller dammsuga… hmmm.. det står nog lika där faktiskt.

272. Vilket är ditt bästa tidsfördriv?

Instagram och Youtube. Om det är mina bästa eller om de är speciellt nyttiga, det kan nog inte säga.. men det är vad jag använder mig av just nu.

273. Vilka kvaliteter är viktiga hos en förebild?

Peppande, stöttande men ändå ge råd till förbättringar och utveckling. Omhändertagande men samtidigt inte bara mesigt sentimental.