För ett bättre jag – v.36

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och XF56mm/1.2
Plats: I skogen bakom vårt hus

246. Har du svårt för att säga nej?

Ja det har jag nog. Jag är väldigt svag för att fixa för andra, ibland så jag vänder ut och in på mig själv och egentligen inte alls har vare sig tid eller ork så gör jag det ändå, och sen kan jag få ägna sena timmar åt det jag själv hade tänkt att göra.

247. Är du en som multitaskar?

Alltså, jag vet inte.. kanske. Oftast gör jag nog det jag ska och gör det klart innan jag börjar på nästa sak, men visst kan jag ju göra flera saker samtidigt ibland också. Om jag lagar mat så kan jag såklart sortera tvätt medan grytan står och puttrar.

248. Lider du av “information overload”?

Nej, det tycker jag inte.

249. Har du någongång varit utbränd eller gått in i väggen?

Nej, det är jag lyckligtvis förskonad ifrån. Jag märker inte av att jag är stressad själv, det är kroppen som visar genom att ibland ge mig psoriasis-utslag i pannan och då vet jag att jag oroat mig för mycket eller stressat för mycket. Det är en signal jag lärt mig och vet då när jag måste tagga ner lite.

250. Hur regelbundet tränar du?

Skruvar på mig här nu… mitt ständigt dåliga samvete. Lovar att skärpa mig.

251. Finns det någon sak du inte kan leva utan?

Någon sak.. då får jag lov att säga mina glasögon. De räknas väl som en sak antar jag, och utan dem så ser jag inte ett skit längre. Jag börjar verkligen bli tant.

252. Städa eller stryka kläder?

Blä, avskyr båda.. men jag städar hellre än stryka kläder faktiskt så..