För ett bättre jag – v.35

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och Fujifilm XF 16mm/1.4
Plats: I vårt vardagsrum

239. Hur ofta tittar du på nyheterna?

Jag tittar extremt sällan på nyheterna och jag märker att det blir mer och mer sällan. Jag känner ibland att jag har noll koll på saker som händer och när någon nämner flygkrascher eller större händelser så ser jag ut som ett frågetecken. Jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt att inte ha så stor koll på världen, men jag känner just nu att jag mår bra ändå och saknar det inte.. kanske blir jag något mindre allmänbildad men då får det vara så.

240. Digital eller Analog?

Jag är både och. Väldigt digital såklart när det gäller webb och sociala medier, men analog i att läsa böcker gör jag i pappersform och jag skriver gärna almanacka med penna i en fin bok. Så.. lite av varje.

241. Snooza eller kliva upp direkt?

Både och även här. Jag kan snooza om jag bestämmer mig för det, eller så bara ligger jag kvar och myser en stund innan jag kliver upp, men eftersom jag i princip alltid vaknar innan klockan ringer så behöver jag sällan snooza på grund av att jag vill sova mer.

242. Vilken är den viktigaste uppfinningen enligt dig?

Åh vilken svår fråga. Elektriciteten känns som något jag tar för givet men fanns det inte så skulle jag väl greja det också. Järnvägen var väl verkligen något som gjorde skillnad i världen. Men näe, jag tror jag säger elen faktiskt. Eller är det bara för att vi har så jädrans massa prylar som ska laddas hela tiden?..

243. Hur hanterar du press?

Jag har ganska hög stressnivå och klarar av att bolla och mäkta med en hel del innan jag dukar under för pressen.

244. Vad tycker du om att älska sig själv?

Det är väl ganska självklart att vi ska anser jag, men det är inte alltid så självklart.

245. Har du lätt att bli distraherad?

Lätt och lätt.. jag kan nog bli distraherad i den form att jag kan ha bestämt att jag ska göra något och så kommer jag på nåt annat som är roligare och glömmer bort det jag skulle göra.. och visst kan jag tappa fokus om jag blir störd mitt i något viktigt, men njae.. jag tror inte att jag tänker så mycket på det.