För ett bättre jag – v.31

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och Fujifilm XF 16mm/1.4
Plats: Sotenäs, Smögen

211. Vilka agg behöver du släppa?

Agg över att jag inte verkar lyckas hitta rätt sätt att gå ner mina sista kilon, och att jag inte riktigt landar där jag vill i vissa sammanhang.

212. Vilken är din starkaste kvalitet?

Att inkludera andra. Jag har svårt att inte se till att alla i en grupp känner sig sedda och välkomnade.

213. Vad gör du när din plan faller platt?

Då får jag nog erkänna att jag tappar fotfästet och ältar en del innan jag kan släppa och gå vidare.

214. Har du lätt för att ändra uppfattning?

Både ja och nej. Jag är ingen kappvändare men blir jag överbevisad eller pratar med någon som verkligen kan fakta om en viss sak så har jag absolut inga problem att ändra uppfattning om det visar sig att jag har en felaktig uppfattning.

215. Om du kunde få spendera värdefull tid med någon speciell person, vem skulle det vara?

Oj, vad svårt. Jag skulle gärna vilja prata med min mormor igen för att få vera mer om hur hon uppfattade livet, sen skulle jag gärna vilja spendera tid med Donald Trump för att skapa mig en uppfattning om han är den som alla verkar tro och tycka, eller om det finns något bakom rykten och news.

216. Vad tycker du att du förtjänar i livet?

Erkännande för det jag kan och det jag gör.

217. Hur viktigt är det för dig att äta middag med familjen?

Jag äter väldigt sällan med familjen numera, eftersom båda barnen flyttat hemifrån och min sambo jobbar utomlands, men det är viktigt att vi gör det när vi kan, dels för sällskap men också för att få det lugn och den kärlek som finns när vi sitter tillsammans.