För ett bättre jag – v.30

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

204. Resa med flyg eller båt?

Jag har absolut inga sjöben och blir sjösjuk av att sätta foten på en stor finlandsfärja men jag tycker om att åka med båt så jag säger både och. Jag vet att man ska skämmas om man flyger, men jag gör det ibland och får väl stå mitt skäms-kast då.

205. Vad kan hålla dig vaken om nätterna?

Fullmånen, oro över ekonomin och ältande om jag gjort något fel eller sårat någon.

206. Hur presenterar du dig själv?

OJ.. som en halvgammal tant som älskar att fotografera och blogga, älskar att resa, månar om allt och alla, är socialt introvert och trivs bäst i skog och mark.

207. Vilken är din favoritrestaurang?

Det är inte så många restauranger som jag går till så regelbundet så jag kan kalla dem för favoritrestauranger, men några som jag gillar att gå till är Café systrar två i Enköping, Agrill i Västerås och sen gillar jag de flesta restauranger som har en cool inredning så det betyder mer för mig än maten :-)

208. Tystnad eller bakgrundsmusik?

Jag ska nog säga att jag är dålig på bakgrundsmusik. Jag vet att jag hör många som har bakgrundsmusik på när de går hemma och skrotar, men det har jag aldrig. Musik lyssnar jag i princip bara på när jag är ute och promenerar eller när jag kör bil. Hemma har jag teven på som sällskap, eller så har jag det helt tyst.

209. Hur många timmar sov du i natt?

Hela 10 timmar, något som inte har hänt på evigheter. När jag till och med blir väckt av Denise och lilla William som undrar om vi har dött i husvagnen, då vet jag att jag har sovit som en stock. Husvagnen gör något med min sömn som inte mitt hem gör. Jag sover hur länge som helst.. märkligt!

210. Ägnar du dig åt visualisering regelbundet?

Ja, det gör jag. Jag gör det även för min familj, och när någon sökt jobb eller något så visualiserar jag omedvetet väldigt mycket och försöker liksom se till att det händer :-)