För ett bättre jag – v.28

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

190. Hur viktigt är det att följa trender?

Inte alls! Jag är usel på att följa trender, men självklart följer jag ju en hel del sociala kanaler och ser vad som är trendigt och när jag väl shoppar nåt så ska jag väl glatt erkänna att jag tittar på vad som är “inne” för tillfället. Så immun mot trender är jag inte. Men viktigt att följa dem.. nej, absolut inte!

191. Vad är din åsikt om meditation?

Jag kan verkligen inte meditera för jag somnar typ på en gång, men jag tycker att det är väldigt skönt och någon åsikt har jag väl inte utan tänker att de som gillar att göra det får gärna njuta av det och dom som inte tror på det kan ju bara skippa att prova :-)

192. Har du någon energitjuv i ditt liv just nu?

Nej, ingen alls. Alla som jag umgås med i dagsläget ger mig energi

193. Skulle du vilja börja med en ny hobby?

Ja, jag skulle vilja börja dreja (har jag nog sagt tidigare) men egentligen så borde jag bara ägna all min lediga tid till att jobba med min fysiska hälsa så.. det får bli en annan gång. Jag har många år kvar att dreja på.

194. När överraskade du dig själv senast?

Ingen aning faktiskt.

195. Vad är det senaste inspirations-citatet du läste?

“You will never win if you never begin” när jag läste om att komma igång med träning.

196. Hur ser din mest idealiska morgon ut?

Jag tror på att alla dagar bör vara lite olika för att kännas idealiska, men på sommaren sitter jag gärna ute och lyssnar på fågelkvitter samtidigt som jag löser korsord och dricker te en lång stund. På vintern njuter jag gärna av tända ljus i soffhörnet med en skön pläd, en tjock bok och en kopp te. Just dagens morgon spenderades framför nyhetsmorgon på TV4, en stor kopp te och mys med min blivande man :)