För ett bättre jag – v.23

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

155. Är du introvert eller extrovert?

Jag skulle kalla mig för en socialt introvert person. Om jag läser detta och detta inlägg så stämmer det till i princip 100% på mig. Jag gillar att umgås med människor, men i mingelsammanhang så håller jag mig gärna i ett hörn och observerar, eller råkar befinna mig på toaletten vääääldigt länge om jag känner att jag behöver få vara själv. Det händer också ofta att jag tackar nej till evenemang trots att jag väldigt gärna vill gå.

Jag tränger mig aldrig heller på andra människor om jag inte känner att jag är inbjuden till gemenskapen. Jag kan också väldigt lätt läsa av andra människors beteende. När andra tex säger “det är bara att komma förbi” så ser jag direkt om det är nåt man bara har sagt men hoppas att jag inte ska “komma förbi”.

Jag trivs också bra i mitt eget sällskap och har inga problem alls att åka iväg på äventyr helt själv. Det handlar då absolut inte om att jag är osocial eller inte tycker om min familj och vänner. Absolut inte!!

156. Har du någonsin hoppat över frukosten?

Ja, vem har inte det? Jag klarar mig bra utan frukost men äter det för att få energi och för att det är gott såklart :)

157. Vad skulle du vilja lära dig om du fick möjlighet?

Oj, det finns mycket. Om jag ska välja nåt så vill jag lära mig att dreja. Jag har ju provat på några gånger och det är så himla himla roligt. Jag vill göra mina egna tekoppar och matporslin, lära mig att glasera dem i olika färger.. åh vad det skulle vara roligt!!

158. Vilket ord använder du mest?

Oj vad svårt.. det måste jag nog fråga nån som umgås med mig i så fall. Micke skulle säga “INTE!” för det säger jag starkt varje gång han försöker busa med mig, kittlas, sätta nästippen på mina glasögon eller såna där saker :-))

159. Har du någonsin blivit mobbad?

Nej, tack och lov inte. Självklart har jag haft mina duster i skolan när tjejkompisarna vände kappan efter vinden och bytte kompisar var och varannan dag, men jag var nog exakt likadan så jag var inte bättre än nån annan i det avseendet.

160. Vilken är din favorit-affirmation just nu?

Jag mår bra när jag gör det jag älskar.

161. Köra bil eller motorcykel?

Jag har aldrig kört motorcykel, och jag skulle aldrig våga heller.. dom är för tunga att manövrera så jag skulle vicka efter en halvmeter :-). Däremot älskar jag friheten jag får med att köra bil så svaret blir såklart bilen då.