Följ med ner i Vargspåret

En av de backar jag gillar bäst i Säfsen är det gröna Vargspåret. Man åker så härligt genom skogen och ut på vidderna. Den är ganska flack men nu har vi hittat lite alternativa spår ute i snön på sidorna om den pistade backen och då är det hur kul som helst :).

Just den här gången hade vi lite dålig fart från början så det blev lite “taffligt” i början och jag fick vika av och åka ut i den pistade backen ändå.

Fotad med GoPro Hero 7 Black

Vilken underbar helg!

Vi har haft en underbar helg här i Säfsen, med både längdåkning (jo, jag överlevde hela 5 km utan att ramla eller dö), slalom och offpist som gick åt skogen, bildligt talat. Efter att ha kommit helt fel i skogen så kom vi fram till ett stup och där insåg vi att nehej.. bara att ta av sig skidorna och pulsa tillbaka uppför och mot det håll vi visste att backen låg. Vi kom ut långt ifrån beräknad plats, helt nersnöade, svettiga och ganska matta :-).

Vi har också umgåtts med några av våra allra närmaste vänner som var här med släktingar i helgen. Så himla mysigt <3. Åh, vad jag hoppas att dom kommer att vintercampa här framöver, ju fler desto roligare på campingen!!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  3 februari, 2019

  Hehe, ska det vara äventyr så ska det :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   4 februari, 2019

   Jamen herregud, vid ett tillfälle så bar nästan inte benen längre och jag kände att jag ger upp, men vem ska hämta mig här då mitt i snödrivan ute i skogen.. så det var bara att fortsätta trampa.. men 30-40 cm lössnö och slalompjäxor med skidorna på axeln.. näe, det var verkligen en kraftmätning!! Kram

LEAVE A COMMENT