Följ med mig ut till Mälaren

Följ med mig en stund ute vid Mälaren.. but first, let me take a selfie :-)

 

 

 

 

 

Två av mina visioner för 2017 var att dels vistas mer i naturen och ägna mycket mer energi åt mina foton och videos, så idag delade jag upp min arbetsdag och tog en sväng till Mälaren runt lunchtid och stannade där en lång stund, ända tills fingrarna frös till is, innan jag åkte hem och jobbade färdigt mina timmar genom att läsa om internkommunikation och vilka sociala medier som bör användas till vad inom vår bransch (IT-konsultbolag).

Jag njöt av varenda stund vid vattnet, och för att komma tillbaka till fotandet ordentligt så gick jag tillbaka till mitt ursprung inom foto. Naturfotografering. Två kameror. Alla objektiv. Stativ. Nu körde jag på med full kraft :-)

Min video är jag nöjd med, då jag är en rookie i videovärlden och lär mig lite mer för varje gång jag provar mig fram.

2 januari, 2017

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  3 januari, 2017

  Men jäklarns vilken fin film! Vilken kvalitet! Toppenbra jobbat. Man kan verkligen inte tro att du är en rookie!

  Kram Lena

 2. Svara

  Jennifer

  3 januari, 2017

  Jättefina bilder och en bra video! va härligt !

 3. Svara

  Lotta

  3 januari, 2017

  Wow, så vackert! helt underbart! Älskar videon och alla dina bilder. Sådan känsla i allt du gör! Heja dig!

  Kram från Lotta

 4. Svara

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

  3 januari, 2017

  Wow så vackert :)

 5. Svara

  Sandras Matkrypin

  4 januari, 2017

  Wow! Vilka fantastiska bilder! Nu ska jag läsa vidare på denna nyupptäckta blogg. Inspirerande foton!

LEAVE A COMMENT