Firat mig har vi gjort

150216_birthday_hus30_UH01446

 

150216_birthday_hus30_UH01447

Min födelsedag firades med nära och kära, dock saknade vi några pga förhinder och sjukdom men dom kommer en annan dag vilket ju är jättebra för då får jag fira fler gånger :). Jag låter nästan som ett litet barn som vill ha paket många gånger.. eh, ja, så rätt :)

Min älskling jobbade sent och kom hem sent och sade att vi ska åka och köpa paket till mig i morgon, men jag tror att vi spar pengarna då vi har andra trevliga saker att spara pengarna till.

Vi åt god tårta från ICA-bageriet och drack kaffe ( inte jag då kaffe är odrickbart enligt mig ) i vackra antika italienska koppar som jag hittade i ett av mina föräldrars skåp där dom har massa vackra saker. Det kändes lite lyxigt!

Tack alla fina som kom och förgyllde min kväll. Det uppskattas massor!

De fina presenterna jag fick idag får ni se i ett annat inlägg, jag måste ju ha något att blogga om ju :o)

KRAM från en nöjd och glad 43-åring