Finn Fem Fel eller Fredag

160929_fotograf_ulrica_hallen_-2510

Godmorgon fredag!

Igår hade jag en ny sorts fotouppdrag, en genre jag gärna skulle göra mer av, och så fort jag får klartecken så ska ni få se vad som gömmer sig på min skärm. När son och sambo gick till sängs igår kväll så kröp jag upp i datastolen och inspekterade bilderna en sista gång innan jag skickade iväg dem för godkännande.

Och vad är det för fel jag skriver om i rubriken då funderar ni kanske på? Jo, min arbetsplats.. den är alldeles för kliniskt ren och opersonlig.. men hur jag än försöker så får jag inte till det. Allra helst skulle jag vilja ha ett jättegammalt bord gjort med rustika plankor, men att bara slänga ut nuvarande skrivbord känns som slöseri också, så kanske ska jag försöka göra en bordsskiva och lägga ovanpå befintlig skiva kanske.. och väggarna är helvita och tomma.. jag vill ha antingen någon fin tavelvägg, eller en anslagstavla med moodboard-känsla.. eller vad?! Lampan gillar jag inte alls.. eller så är det bara den pyttelilla glödlampan som fick stoppas dit när den gigantiska bulblampan sprack.. jag vet inte. Det känns bara så “strikt”.

Jag tror helt enkelt att jag får frossa i Instagram och Pinterest och hitta lite feeling för hur jag ska göra för att det ska bli mysigt att sitta där :-)

Idag är det äntligen fredag. Det har varit en fullspäckad vecka och två av dagarna spenderades med konferens och under de dagarna fick företaget jag jobbar på ett trevligt besked så vi kunde passa på att fira ordentligt tillsammans. Den här veckan har också spenderats till att göra dom där mindre roliga sakerna såsom bokföring, betala fakturor, redovisa moms och sånt där trist… men det är så himla himla skönt när det är klart.

Ikväll efter jobbet ska vi hänga med sonen på shoppingrunda. Flyttlasset börjar så smått i helgen så nu ska det köpas nödvändigheter… såna där små saker som disktrasor, hårschampo och större saker som taklampor, microugn och sånt där.. det är mycket som behövs när man flyttar hemifrån :-).

Så… jag hoppas innerligen att ni alla andra där ute får en toppenfredag!!