Får jag bjuda på en kopp te?

Inlägget innehåller reklamlänk till Royal Design och Cervera

Hej alla finingar!

Klockan 19.00 var det tänkt att jag skulle titta på en webvisning av min fotograf- och bloggvän Rania, men något måste ha blivit knas när jag registrerade mig för det kom aldrig någon inloggning till själva eventet.. så jag fick ta min tekopp och glo en stund på TV istället.

Ni som kanske läste att jag köpte med mig något litet från Västerås igår.. det var den lilla vasen. Jag har saknat en vas som är lagom stor. Det är liksom lite svårt att fylla Svenskt tenn-vaserna så där lite spontant efter jobbet :-)). Den här lilla godingen från Holmegaard blev precis lagom att plocka ner några smörblommor, vitplister (nej, det är inte brännässlor) och gullvivor. Vilken cool känsla att kunna plocka blommor i sin egen trädgård!!

Ut på tur, aldrig sur.. eller :-)

Men nu är det dags för dagens promenad. Minst 30 minuter om dagen började Katarina med igår och jag hänger på. Nu peppar vi varandra mot ett sundare och starkare liv :-)

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  29 maj, 2020

  Näe, vad trist att det inte funkade med eventet! Hoppas du inte betalat nåt och inte fick nåt för det!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   2 juni, 2020

   Nejdå, jag betalade inget.. det var en online-föreläsning med bildvisning, men jag såg fram emot det.
   Det blir nog garanterat av igen tror jag :).
   Kram

LEAVE A COMMENT