Får hjälp i trädgården
Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera

Igår kom Denise och lilla prins William och hälsade på. Vi insåg ganska snabbt att vår inredning inte är bebisifierad och fick plocka bort allt. Wille började med att svinga våra Iittala-ljuslyktor tvärs över golvet. De höll men fick sedan flytta till en hylla på lite högre nivå :-).

Jag är ju inne på slutklämmen av min sjukskrivning och jobbar hemifrån så medan jag satt i digitala möten och läste dokument inför möten nästa vecka så hjälpte Denise oss att gräva bort gräsmatta och vända jorden och jämna ut på den plats där vi ska ha våra pallkragar.

När jag tog lunch och “fikarast” så tog vi korta promenader så Wille fick somna i vagnen, sen satt vi på altanen i solen och åt varsin glass. Det här är den enorma förmånen jag har på mitt jobb, att kunna planera den stora delen av min arbetstid på egen hand och det värnar jag varmt om, och jobbar kanske oftare mer än heltid i slutändan, men det gör mig absolut ingenting om jag får göra det så här :-).

Pallkragarna är målade svarta och står nu på tork i väntan på att hamna på rätt plats så snart är det dags att stoppa ner lite godsaker. Det ska bli så himla spännande!

Jag frågade Denise om hon tyckte att vi hade gjort rätt när vi flyttade ut på landet och hon svarade stort JAAA, för då kan de också vara här med Wille och leva lite lantliv ibland.. sen om hon tyckte att det var lika kul att gräva och röja vet jag inte :-). Men det var i alla fall supermysigt att de kom och myste med mig.

Idag är det fredag och det är dags att jobba ett tag nu, sen är det dags att åka upp till Säfsen igen. På grund av sjukdomar och flytt så har vi inte hunnit hämta hem husvagnen som nu står kvar på campingen på övertid och måste hämtas hem. Så ikväll far vi iväg och städar förstugan för sommaren, kopplar loss husvagnen och tar hem den för säsongen.

Ha en toppenfredag, alla fina!