Ett besök på Vildmarksmässan

 

Vandringsbloggen i sitt esse

Angelica som driver Vandringsbloggen hade en egen monter på mässan så det var lite av huvudsyftet, att gå och se vad hon hade för sig och kramas lite :). Med sitt sprudlande sätt så charmade hon alla sina besökare i montern. Tack bästa du för att du finns och allt du gör för oss frilufsare. Jag ser fram emot att hänga med dig och alla andra på så många måndagar jag kan framöver!!

 

 

Häromdagen var jag och Lena på Vildmarksmässan. Mässan i sin helhet var en besvikelse. Jag var ute efter att hitta en varsin termos till mig och Micke, vandringsbyxor och en bra ryggsäck, och det var det minsta som fanns på mässan.. eller i ärlighetens namn.. INTE alls. Det fanns däremot flera stånd med smågodis, chokladpraliner, oliver och researrangörer som anordnade äventyrsresor till länder jag inte ens hört namnet på med priser som började på sex-siffriga belopp. Lite märkligt faktiskt. Var fanns representanter för Fjällräven, Lundhags, Haglöfs tex??

Hikefulness och fördomar med Vandringsbloggen

Angelica föreläste om vandringens regler och fördomar. Man är ju ingen riktig vandrare om man inte går långt, bär tungt, har dyra kläder och sover under bar himmel.. eller?! Ibland haglar de dumma kommentarerna och då gäller det att kunna svara snyggt och vi fick lära oss att svara med en fråga för då måste personen som fällde kommentaren försvara sig och kommer då oftast av sig. Bemöt dumhet med snällhet. Det biter oftast bäst.

Stort TACK till fina Lena för en mycket trevlig eftermiddag och ett väldigt vänskapsbindande samtal i bilen hem. Mitt hjärta blev varmt.