Ett besök i den myllrande trollskogen

Vill ni se något häftigt så besök trollskogen vid Hundfjället i Sälen. Som vuxen kan du absolut uppskatta det hantverk som är skapat, men har du barn så är det här en riktig upplevelse. Häng med vetja, så får du se vad vi upplevde.

När vi kom till trollskogen satte sig William på den stora kälken bredvid trollet som hette Sven om jag inte minns fel.

Om man tycker om att fotografera så kan man alltid fånga lite blåbärsris med snö på :-)

De här figurerna, kan det kanske vara tomteugglor?!, var himla fina tyckte jag. Det fanns ljud till de flesta figurerna så akta er för vättar som skäller på er, träd som låter som att de rasar osv.

Den här parken är Europas största park med snidade figurer. Själva stigen genom parken är 2 km lång och det finns grillplatser både vid början och vid slutet av området.

William levde livet och hade fullt upp med att dansa med moster på dansbanan, leta efter troll i skogen med gammelmormor och gammelmorfar eller bara springa fram och tillbaka och titta på alla trollen och figurerna. Älskade unge!!

När vi kom tillbaka till stugan som vi bodde i för helgen (tips, den går att hyra :.) ) så var vi alla hungriga och frusna, så vi fyrade eld vid uteplatsen och grillade korv.

Micke njuter i fulla drag..

.. och Adam värmer rumpan :-)

Nathalié dukar upp och fixade så vi alla kunde sitta och njuta vid elden.

Hela älskade familjen på plats.. finns det något bättre än att ha alla samlade?! Jag är ju lite av en ensamvarg och har ganska stor behov av att få vara för mig själv, men vill umgås med min familj så mycket som möjligt ändå!!

Om du ska åka till fjälls i sommar eller vinter så lova mig att ta en tur till Trollskogen – det är värt det!