Enköpings godaste pizza på Enoteca Rådhusbacken

I fredags jobbade jag hemifrån och när det vankades lunch så skulle Micke besikta bilen inne i Enköping så vi ringde upp mina föräldrar och hörde oss för om de ville möta upp oss för en lunch. Vi hamnade på Enoteca Rådhusbacken som jag velat prova länge. Utanför dörrarna hade krokusarna tagit sig upp genom snön, så underbart vårtecken!!

Inredningen är så himla mysig, riktigt inbjudande. Det spelades italiensk musik och stämningen var på topp även om det enligt personalen var ganska lugnt under lunchtid. Han sa att på kvällarna är det full rulle och restaurangen vaknar till liv på riktigt. Vi alla fyra var ändå supernöjda med den här lunchstunden :-)

Pizzorna var gudomligt goda, solklart de bästa pizzorna i Enköping. Det var som att jag förflyttades tillbaka till de små restaurangerna i norra Italien där jag fick samma typ av napolitansk pizza. Nu kommer det bli väldigt svårt att beställa pizza någon annanstans, det är ett som är säkert :-).

Vi alla var väldigt nöjda, och restaurangen får två stora pluspoäng förutom allt annat.. för det första så serveras i princip allt de har på menyn med glutenfria alternativ så Micke kan få lite variation, och för det andra så var den unga killen som jag vet är sonen och en av ägarna till restaurangen otroligt trevlig.. mer serviceminded kille får man leta efter. Han berättade glatt om pizzorna, om restaurangen, om deras vision.. keep that up, det kommer att vinna i längden att vara så personlig och familjär mot kunderna.

Vi kommer tillbaka.. MÅNGA GÅNGER, det kan jag lova!!