En vinnare är utsedd!

150911_contest_hus30_DSCF1374

Hej allesammans!
Jag får börja med att be om största ursäkt att mitt tidigare vinnar-inlägg måste ha ramlat bort i rymden någonstans, det var inte förrän Paul på Kattvik Design började jaga mig via mejl för att höra om vinnare blivit utsedd som jag misstänkte att något var galet.

Så.. nu publicerar jag mitt vinnarinlägg igen :-).. och denna gång kontaktar jag vinnaren direkt, för jag hade en annan tanke tidigare men den gick nog inte så bra eftersom vinnarinlägget försvann… :(

———————————————-

GRATTIS!!

Jag har nu utsett en vinnare bland alla jättehärliga kommentarer och inlägg om de vackra ljusstakarna.

Julianna Fredriksson skrev så här:

Hej!
Är gärna med.
När kvällen den blir sen, låt då dessa ljuvliga ljusstakar ge ifrån sig ett underbar sken. Kryp upp i soffan för att mysa och låt detta kring dig få lysa.

Det kunde jag inte motstå så dessa ljusstakar ska få lysa hos Julianna.

Julianna, jag kommer att kontakta dig och ge dig instruktioner om hur du går tillväga för att få dina ljusstakar.

KRAM och stort tack till alla tävlanden, samt stort TACK till Paul som ville jobba med mig!

(Inlägget är ett bloggsamarbete)