En vanlig måndag?

150208_tulpan

Hipp Hipp Hurra för mig idag :)

Nej, det är inte riktigt en helt vanlig måndag idag.

Det är ju min födelsedag!

Men.. när man fyller “trettiotretton” så är det ju inte direkt så man blir väckt på sängen med ballonger och paket.. eller ja, det skulle jag kanske få om jag ville men älsklingen åker till jobbet strax efter halv fem på morgonen.. så näe, jag sover nog hellre en stund till :)

Ikväll kommer lite nära och kära och firar min dag, det blir jättetrevligt.
Jag är ingen duktig värdinna så det blir dessvärre “bara” lite köpefika som gästerna bjuds på och huset ska jag sätta sonen till att röja upp lite grann under dagen, han har ju ändå sportlov *S*.

I morgon har jag semester, då ska min pappa och jag sätta upp fönster och dörrfoder på huset och fixa lite till med altanen så den blir ett snäpp mer färdig :). På onsdag och torsdag ska jag och Linda på jobbseminarium vilket ska bli himla intressant.

Vad händer hos er i veckan?

KRAM